Menu

Mijn winkelwagen

0

De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplusbelgium.be Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Kids&ogen blog #5: Zelfverzekerd met je bril!

Kidsenogen #5.png2609

Het is voor kinderen vaak spannend om hun eerste bril te krijgen. Hoe zouden de kinderen op school reageren? Staat mijn bril wel mooi? Ook voor ouders is het soms even slikken als ze horen dat hun kind een bril nodig heeft.

Om kinderen (en ouders) zelfverzekerd te laten wennen aan de nieuwe bril, hebben we onderstaande infographic voor je. Je kunt hem delen op social media, download de infographic of deel makkelijk en snel via Embrosa! Voor drukwerk, download deze versie.

Meer op social media delen?

Download dan gratis Embrosa, de app voor op je telefoon voor opticiens met kant-en-klare social media berichten die je met één druk op de knop kunt delen op jouw social media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt kiezen om algemene berichten te delen, maar ook berichten van de merken die je gebruikt (zoals berichten van Optiplus en onze merken).

Download de App in Google Play of de App Store. Kies onder 'bronnen' (rechtsboven) de merken die je gebruikt (hiervoor registreer je je gratis).

De brillen in de infographic zijn van Milo&Me!

« Terug