De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplusbelgium.be Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Nieuwe mini-campagne 'Zon'

E_Acc_3_45.jpg13-03

Het voorjaar komt er aan, het is alweer bijna tijd voor zonnebrillen! Heb jij je collectie al op scherp staan? Hoe communiceer je dit met je klanten zodat zij je winkel binnen stappen om zo’n splinternieuwe zonnebril te shoppen?

Wij helpen je graag op weg met onze nieuwe mini-campagne 'Let the sun shine!'. Met dit kant-en-klare marketingmateriaal breng jij je klanten op de hoogte dat het weer tijd is om een nieuwe zonnebril bij jou te komen uitzoeken! Al onze mini-campagnes zijn niet merkgebonden en kun je vrij inzetten. 

De minicampagne bestaat uit:

  • een blog
  • infographic
  • video
  • afbeeldingen
  • social media afbeeldingen

Hoe zet je de mini-campagne in?

Je kunt al het materiaal gratis en vrij gebruiken. Gebruik de blog, video en infographic bijvoorbeeld op je website en link hiernaartoe vanuit je social media kanalen. Of gebruik stukjes uit de blog en de video in je nieuwsbrief, Facebook berichten of in de lokale krant. Gebruik de afbeeldingen voor flyers, je website of een advertentie. Laat je expertise online en offline zien!

Laat nu het zonnetje maar schijnen : )

Naar de mini-campagne >

« Terug

Top