De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplusbelgium.be Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Kerst 2020 ... win je favoriete Optiplus producten!

NZ6_8983.jpg03-12

Dit jaar is Kerstmis niet zoals voorgaande jaren, dat is wel duidelijk...

Misschien gaan we wel meer terug naar bezinning. Een periode om stil te staan voordat we weer in beweging komen. Een periode om je klanten te waarderen die zijn blijven komen en je collega's te bedanken om hun inzet en doorzettingsvermogen.

Wij zullen het daarom ook maar gewoon zeggen: we zijn heel blij met jou! We prijzen ons gelukkig met onze trouwe en onze nieuwe klanten. Marieke, Tirza en Chantal van het marketingteam hebben met veel enthousiasme onze kerstboodschap voor jou in beeld gebracht: 

Rood Kerstmis Decoratie Kerst Bedankt Kaart.jpg

Stuur ons je digitale kerstboodschap, win je favoriete producten

Heb jij ook een kerstwens of kerstboodschap voor ons? Maak ons aan het lachen of ontroer ons met een welgemeende kerstwens en maak kans op jouw drie favoriete Optiplus producten!

Zo doe je mee:

  • Maak een ludieke foto in kerstsfeer met je boodschap/wens erbij
  • Mail die naar info@optiplusbelgium.be onder vermelding van 'kerstwens'
  • Vergeet niet je drie favoriete Optiplus producten erbij te vermelden

Chantal, Tirza en Marieke selecteren de gelukkige winnaar! Insturen kan tot en met 24 december. De winnaar krijgt uiterlijk 28 december bericht, inzendingen worden altijd beloond!

Wil je je klanten bedanken? Op onze webshop vind je gratis social media afbeeldingen op maat voor Facebook en Instagram met een kerstgroet of bedankje voor je klanten. 

Bekijk de gratis afbeeldingen >

« Terug

Top