De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplusbelgium.be Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Veiligheidsbrillen

E_Acc_6_1.jpg

Deel tips over veiligheidsbrillen

De herfstvakantie komt er aan, voor veel mensen een goede week om flink in en om het huis te gaan klussen! In plaats van vliegvakanties, pretparken en vakantiehuisjes, blijven de meesten deze herfst waarschijnlijk thuis. Een goed moment om eindelijk eens dat muurtje een kleur geven, die schutting verstevigen, de oprit opnieuw te bestraten of een  konijnenhok te timmeren!

Maar wel met de juiste oogbescherming natuurlijk. Informeer met onze blog jouw klanten over de beste oogbescherming tijdens het zagen, verven, timmeren en plamuren. Gebruik de blog op je website, social media, advertentie of in je nieuwsbrief, samen met onderstaand gratis marketingmateriaal!

Ontdek drie tips voor veiligheidsbrillen in onze blog >

Ken je onze veiligheidsbrillen al?

Al onze veiligheidsbrillen en -voorhangers zijn EN 166-168 typegetest en CE gecertificeerd. Bovendien voldoen alle glazen aan de optische klasse 1 wat aangeeft dat de glazen van zeer hoge kwaliteit zijn en de hele dag gedragen kunnen worden (de brillen met veren zijn voor basisgebruik). We hebben keuze uit superveel soorten veiligheidsbrillen en -voorhangers van onder andere Honeywell, Infield en B&S Shoptic. 

Profiteer van 10% korting op veiligheidsbrillen

Wanneer je bent ingelogd dan zie je hieronder jouw persoonlijke kortingscode! Deze code kun je invoeren bij couponcode in je winkelmandje voor 10% korting op veiligheidsbrillen! Geldig tot 1 november 2020. 

Shop snel de veiligheidsbrillen >

Facebookberichten

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Facebook. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken.

VeiligheidsbrillenFB5.png VeiligheidsbrillenFB5 (1).png

VeiligheidsbrillenFB1 (1).png VeiligheidsbrillenFB1.png

VeiligheidsbrillenFB4.png VeiligheidsbrilFB6.png

VeiligheidsbrilFB7.png VeiligheidsbrilFB8.png

Instagram berichten

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Instagram. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken.

Insta veiligheidsbril3.png Insta veiligheidsbril 6.png

Insta veiligheidsbrillen 4.png INsta veiligheidsbril 1.png

Kopie van Insta veiligheidsbril 1.png Insta veiligheidsbril8.png

Ken je onze veiligheidsbrillen al?

Veiligheidsbrillen

Top