De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplusbelgium.be Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram

Menu

Nieuwe blog: kies de bril die bij je past

D7R_3036.jpg10-12

Kinderen willen, net als volwassenen, er goed uitzien met hun bril op. Jongere kinderen willen vaak gewoon een bril in hun lievelingskleur, bij oudere kinderen komt er meer bij kijken. De nieuwe aanwinst moet een verlengstuk zijn van hun persoonlijkheid en wordt als een modieuze accessoire beoordeeld. Het uitzoeken van dè perfecte bril is dan ook heel persoonlijk (en kan, zoals je wellicht hebt ervaren, heel anders zijn dan de voorkeuren van de ouders). Het ene kind wil een zo onopvallend mogelijke bril, het andere wil juist een montuur dat eruit springt. 

Wij vinden het vooral belangrijk dat een kind zich goed voelt met zijn/haar nieuwe bril. Voor kinderen (vanaf een jaar of acht) die nog niet echt een idee hebben wat voor bril ze mooi vinden of wat bij hen past, hebben we leuke tips op een rijtje gezet over welke bril bij welk kleurentype en gezichtsvorm past. Deze tips hebben we voor jou in een leaflet opgemaakt die je kunt downloaden om online of offline te gebruiken!

Bekijk de blog en de leaflets >  

« Terug

Top