De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Leader Sports

13171.jpg

Leader Sport Eyewear

Door de shockproof materialen zijn de Leaders Sports Protection monturen super comfortabel en beschermen ze perfect je ogen tijdens het sporten. De uiteinden van de veren zijn voorzien van rubber waardoor ze goed rond het gezicht blijven zitten tijdens (high-impact) sporten. De extra kussentjes op de neusbrug en aan de zijkant bieden extra bescherming bij een val. Al onze Leader Sports-frames zijn bekroond met het groene keurmerk RUB.

De Leader sportbrillen

De Leader sportbrillen zijn ontworpen om iedere sport veilig te kunnen uitoefenen, van basketbal, volleybal en voetbal tot tennis, honkbal en hockey. De sportbrillen zijn gecertificeerd met het certificaat EN 166 European Standaard en het green RUB sports frame seal. 

Alle Leader sportbrillen zijn verglaasbaar tot +/- 6.00 dpt. met +/- 2.00 dpt. Voor optimaal comfort zijn de sportbrillen verkrijgbaar in 3 maten, S, M en L. Er zijn ook verschillende accessoires leverbaar, zoals een hoofdband en extra zijkussentjes. Bekijk alle modellen online > 

Leader Sports in jouw winkel 

Bekijken en bestellen
Alle sportmonturen staat in onze webshop. Heb je vragen over de maat, het model of het verglazen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. 

Marketingmateriaal Leader
Maak gratis gebruik van ons leader marketingmateriaal op je website, in je mailings of op social media. Door hieronder op de foto's te klikken download je het marketingmateriaal. 

Leader logo.jpg

Leader.jpg Afb. Sport.jpg VIsual sportbril.jpg 

Prodafb.jpg 13171.jpg 

  

Meer marketinginfo?
Wist je dat we ook blogs schrijven over verschillende onderwerpen? Je mag de blogs gratis gebruiken voor je marketing, bijvoorbeeld op je website of in je nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook!

Bekijk alle Leader sportbrillen in de webshop

Leader sportbrillen

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende
Top