De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Milo & Me

Distributors Milo & Me 2022 Brand Presentation.jpg

Milo & Me: cool kids wear cool eyewear

Wij geloven dat kinderen zich vrij moeten voelen om te spelen, sporten en ontdekken. Zonder zich zorgen te hoeven maken over hun bril. Bovendien vinden we het heel belangrijk dat kinderen zich zelfverzekerd en goed voelen met hun bril op hun neus. Daarom hebben we sterke, flexibele en trendy brillen ontwikkeld die tegen een flink stootje kunnen: de Milo & Me eyewear collectie voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar. Met liefde ontwikkeld, gedragen door cool little rebels!

Samen met ons Duitse moederbedrijf B&S (die de productie van de brillen op zich neemt) en een Deens designbureau blijven we steeds onze collectie uitbreiden volgens de laatste trends. En met succes: Milo & Me is inmiddels verkrijgbaar in meer dan 40 landen!   

De brillen

De Milo & Me collectie is gemaakt van TR-90, een ontzettend sterk, lichtgewicht en flexibel materiaal. In de veeruiteinden zit een metaalkern zodat ze uitstekend zijn af te passen. Alle brillen worden geleverd met een soft etui, doekje, siliconen anti-slip oortips en een hoofdband. De collectie is ontwikkeld voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar, maten lopen van 37 tot en met 51. De hoofdfocus is op de maten 42 - 48 (basisschool leeftijd).

Milo & Me in jouw winkel 

Bekijken en bestellen
Je kunt de Milo & Me brillen per stuk bestellen of per 24 in een presentatiebox. Vanaf 12 brillen krijg je een marketing- en promotiepakket gratis bij je bestelling, met onder andere een display en leuke merchandise voor je jonge klanten. Natuurlijk kun je de brillen ook eerst bekijken in je winkel! Neem contact met ons op en Jacco komt graag bij je langs om de brillen te laten zien.

Marketingmateriaal en campagnes
We geloven dat een goede zichtbaarheid van ons merk onder consumenten heel belangrijk is. Daarom maken we regelmatig nieuw marketingmateriaal met prachtige foto's en video's van onze little rebels!

  • Je kunt de Milo & Me foto's gratis downloaden en gebruiken.
  • Kant-en-klare social media berichten over Milo & Me kun je vinden in de gratis Embrosa app of op onze Embrosa webpagina.
  • Video's vind je in onze Milo & Me YouTube playlist en kun je delen op jouw marketingkanalen.
  • Wist je dat we ook blogs schrijven over kids & ogen? Je mag de blogs gratis gebruiken voor je marketing, bijvoorbeeld op je website of in je nieuwsbrief.

Meer Milo & Me?
Volg ons op Instagram en Facebook en hou onze nieuwsbrief in de gaten voor Milo & Me updates!

afb website2.jpg

Onze naam en logo: the rebellious raccoon & Me

Ons logo is niet voor niets een wasbeer! Wasberen zijn actief, wild en speels. Ze zien er zo lief uit maar zijn in feite kleine boefjes. Net als de Milo & Me kids, rebels met een knipoog; ). Wasberen zijn ook erg dapper, nergens bang voor. Als je een kind bent dat een bril draagt, heb je soms wat extra moed nodig. Milo is bij je om je die extra wasbeerkracht te geven (zonder te bijten).

Milo & Me en het Oogfonds

We werken samen met het Oogfonds. Het Oogfonds stimuleert kinderen om meer buiten te spelen en zo het risico op myopie te verkleinen. Voor brildragende kinderen is een stevige, flexibele bril die perfect blijft zitten, dan onontbeerlijk. Daarom krijg je, vanaf begin 2021, kleine stickers van het Oogfonds bij je bestelde brillen om op de demolens te plakken. Begin 2021 starten we met een gezamelijke campagne waarbij je, naast de stickers, folders over de 20-20-2 campagne van het Oogfonds krijgt om uit te delen aan je jonge klanten. Voor elke verkochte Milo & Me bril, doneren we  €1 aan het Oogfonds. 

Lees hier meer over gezonde kinderogen op de site van het Oogfonds

Bekijk de Milo & Me collectie

Milo & Me monturen

Deze sterke en flexibele kinderbrillen zijn gemaakt voor actieve kinderen!

Top