De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Jonathan Paul Fitover

Image from iOS (2).jpg

Jonathan Paul fitover

Jonathan Paul fitover ontstond 25 jaar geleden in Australië om bescherming te bieden tegen de intense Australische zon. JP fitover ontwikkelt comfortabele overzetzonnebrillen die je draagt over je eigen bril en die optimale bescherming bieden tegen de zon. De overzetzonnebrillen zijn gemaakt van lichtgewicht TR90 materiaal, de lenzen bieden 100% UV bescherming. Bij deze overzetzonnebrillen gaan comfort, hoge kwaliteit, optimale visuele prestaties en fashion hand in hand! 

De overzet zonnebrillen

Jonathan Paul fitovers zijn gemaakt van TR90, dit is een lichtgewicht en duurzaam materiaal. Het dragen van deze overzetzonnebrillen is hierdoor zeer comfortabel, ook in combinatie met het eigen montuur. De gepolariseerde, polycarbonaat lenzen bieden 100% UV bescherming, elimineren 99,9% reflectie en zijn contrastverhogend.

De overzetzonnebrillen zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen in verschillende maten. Het veeruiteinde is flexibel en hoeft niet te worden afgesteld. De collectie bevat meer dan 120 overzetzonnebrillen, bekijk hier alle Jonathan Paul fitovers in de webshop >

Jonathan Paul Fitover in jouw winkel 

Bekijken en bestellen
Het complete Jonathan Paul Fitover assortiment staat op onze webshop. Ze zijn per stuk te bestellen, zodat je zelf een uitgebreid assortiment, passend bij je klanten, kunt samenstellen. Er zijn verschillende gevulde en ongevulde koffers en displays beschikbaar, zodat er altijd wel eentje in jouw winkel past. Wil je een op maat oplossing neem dan contact met ons op. 

Marketingmateriaal Jonathan Paul
Gebruik het Jonathan Paul marketingmateriaal op je website, in je mailings of op social media. Je kunt de JP foto's hieronder gratis downloaden en gebruiken. 

JP logo.png

E_Acc_3_88.jpg E_Acc_3_93.jpg E_Acc_3_84.jpg

Afb FB 2.jpg Afb FB 3.jpg Afb FB 1.jpg

Afbeelding met logo

jp link afbeeldingkopie.jpg Jonathan Paul fitovers link afbeeldingkopie.jpg

Meer Jonathan Paul Fitover?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief (in je profiel), dan ontvang je wekelijks nieuwe informatie over al onze merken en campagnes. Wist je dat we ook blogs schrijven over verschillende onderwerpen? Je mag de blogs gratis gebruiken voor je marketing, bijvoorbeeld op je website of in je nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook!

Bekijk de Jonathan Paul Fitover collectie

Overzetzonnebrillen

Top