De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Milo & Me Sun: Enjoy the Summer Vibes

RZ2_2213 -  Ronald Zijlstra.jpg

Bescherm kinderogen tegen de zon

Alle kinderogen verdienen een zonnebril! De ogen van kinderen zijn kwetsbaarder voor UV-straling dan volwassenen, omdat hun iris minder pigment bevat en hun pupil groter is. Langdurige blootstelling aan zonlicht kan blijvende schade aan hun ogen veroorzaken. Creëer daarom bewustwording over het belang van zonnebrillen bij ouders en kinderen.

Verspreid de boodschap online! 

Speciaal voor de opticien schreven we over dit onderwerp een nieuwe blog, hier lees je 7 redenen waarom een zonnebrillen belangrijk zijn voor kinderen. Je mag deze blog volledig gratis kopiëren om bijvoorbeeld te plaatsen op je website, in je nieuwsbrief of kleine delen voor onder social media posts.

Deel een informatieve brochure uit

folder milo & me

Zoals deze! Middels deze folder informeer je ouders over het belang van een goede zonnebril voor hun kids. Je ontvangt gratis een aantal bij bestelling van Milo & Me zonnebrillen. Interesse in de brochure maar al genoeg kinderzonnebrillen op voorraad? Geen probleem! Stuur dan even een mailtje naar info@optiplus.nl.

Ontvang gratis merchandise bij Milo & Me zonnebrillen!

Bij aankoop van 6+, 8+ of 12+ Milo & Me zonnebrillen sturen we je automatisch een heel leuk merchandise pakket toe! Met leuke items om mee te geven aan aan de jongste klanten (onder andere frisbees, armbandjes en katoenen tasjes) en de bovenstaande informatiebrochure voor de ouders. 

Milo & Me zonnebrillen pakket

  • Bij aankoop 6+ monturen: Merchandise pakket small & brochures
  • Bij aankoop 8+ monturen: Merchandise pakket medium & brochures
  • Bij aankoop 12+ monturen: Merchandise pakket large & brochures

Ontvang je liever geen merchandise pakket bij je aankoop? Geef het aan in de opmerkingen!

Naar Milo & Me zonnebrillen >

Shop de coole Milo & Me zonnebrillen

De Milo & Me zonnebrillen zijn trendy, stoer en net zo sterk als de originele correctiemodellen! En misschien wel het belangrijkste, ze beschermen tegen de schadelijke UV straling van de zon maar zijn super comfortabel.

Leon Rosa en Maite Sam Tatum

Bekijk alle Milo & Me zonnebrillen >

Alles op een rijtje

  • Afbeeldingen van de 'Enjoy the Summer Vibes' campagne vind je bij het Milo & Me promotiemateriaal >
  • De blog '7 redenen waarom zonnebrillen voor kinderen belangrijk zijn' vind je hier >
  • De informatieve brochure ontvang je bij aankoop van Milo & Me zonnebrillen of stuur een mailtje naar info@optiplusbelgium.be.
  • De catalogus kun je hieronder downloaden. Liever op papier? Stuur ons een mailtje via info@optiplusbelgium.be en we sturen 'm kosteloos naar je op!

Download de catalogus in PDF door op de afbeelding te klikken. 

2023_01_MiloMe_Sun_V6

Instagram logo 2.jpg Volg onze rebels op Instagram via /miloandme.eyewear!

Top