De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

B&S

header.jpg

B&S Quality made

Breitfeld en Schliekert (B&S) is al 90 jaar specialist in het ontwikkelen van werkplaatsproducten en accessoires voor de opticien. Professioneel ontwikkelde, betrouwbare en hoogwaardige gereedschappen, kleine onderdelen en verbruiksmaterialen voor de gehele werkplaats zijn het basisassortiment van B&S. Daarnaast bieden ze een breed scala aan zwembrillen, sportbrillen, kinderbrillen, reinigingsproducten en accessoires. Sinds 2015 maakt B&S (net als Optiplus) deel uit van de Amerikaanse Hilco Vision Group, die meer dan 30.000 producten en diensten aanbiedt met 10 locaties op vier continenten. Waardoor B&S één van 's werelds grootste leverancier is van accessoires voor de optische industrie. 

Je kan alle werkplaatsproducten hier online bekijken en bestellen >

In jouw winkel 

Bekijken en bestellen
Het complete B&S assortiment staat op onze webshop. Kijk in het menu bij werkplaats, dan kun je kiezen uit alle onderdelen en gereedschappen voor in je werkplaats. Heb je een vraag over een gereedschap, onderdeel of over iets anders neem dan contact met ons op. Kan Jacco ook bij je lansgkomen voor advies voor het inrichten van je werkplaats.  

Tips & Tricks
Om je te ondersteunen in je werkplaats hebben we de tips & tricks, stap-voor-stap uitleg met afbeeldingen van complexe reparaties en producttoepassingen. Je kunt ook de uitleg van de gereedschappen door middel van filmpjes bekijken, die kun je hier vinden >

Meer werkplaats of technische informatie?
Wist je dat we ook blogs schrijven over verschillende onderwerpen? Je mag de blogs gratis gebruiken voor je marketing, bijvoorbeeld op je website of in je nieuwsbrief. Volg ons ook op Facebook!

Bekijk alle B&S onderdelen

Onderdelen

Top