De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Titanium lassen en biocoating

NZ6_8473.jpg

Titanium lassen


Wist je dat we breuken en scheuren lassen in metalen- en titaniumbrillen?

Onze lasexpert Paula gebruikt een speciaal laser lasapparaat, dus zonder vlam. Hierdoor wordt de bril vrijwel onzichtbaar gerepareerd (geen lakschade). Allerlei breuken en barsten kunnen worden gelast: gebroken veren, scharnieren, neusbruggen, montuurrand, padsteunen, etc. Paula last alles binnen twee dagen en verstuurt de bril direct retour.

Ook een lasopdracht?

Stuur dan de zonder glazen bril naar ons op. Vergeet niet om een briefje met de klantgegevens en de naam van je winkel toe te voegen! Langskomen kan ook, de brillen worden elke middag gelast tussen 13:00 en 16:00.

Biocoat Nano bescherming


Biocoat is een transparant laagje dat op een montuur wordt aangebracht en een permanente barrière vormt tegen al het vuil. Hierdoor vermindert verkleuring en blijft een montuur langer mooi.

Ook bij allergieën van de huid is BioCoat super handig! Door het Nanolaagje komt het materiaal van het montuur niet meer in aanraking met de huid.

Hoe werkt het?

Paula brengt Biocoat als een transparant laagje aan op het montuur, in een speciale cabine met afzuiging. Deze laag geeft een permanente barrière tegen al het vuil, zoals huid vetten, zweet, bacteriën en andere schadelijke omgevingsfactoren die een rol kunnen spelen. BioCoat vormt een 100% dichte laag waardoor verkleuring aanzienlijk vermindert. Bij allergieen zorgt de laag om het montuur er voor dat het materiaal van het montuur de huid niet kan irriteren.

BioCoat kan veilig worden toegepast op alle montuurmaterialen behalve op stof. Een mooie service voor je klanten!

Een montuur laten behandelen

Stuur je montuur zonder glazen naar ons op. Vergeet niet om de naam van je klant en van je winkel te vermelden.

<< naar 'Technische Tips'

Top