De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Alpine Hearing Protection

Alpine PartyPlug with picture festival.jpg

Alpine Hearing protection

Alpine gehoorbescherming voor elke situatie. Wereldwijd lopen 1 miljard mensen tussen de 12 en 35 jaar door recreatieve geluiden risico op gehoorverlies. Alpine doet continue onderzoek naar de impact van geluiden op het gehoor en hoe het gehoor het best beschermd kan worden. Ze bieden een breed assortiment gehoorbescherming voor diverse doelgroepen. Zo biedt Alpine oordoppen speciaal ontwikkeld voor o.a. muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen. Daarnaast biedt Alpine oorkappen voor kinderen met concentratieproblemen. De Alpine oordoppen worden in Nederland ontworpen en geproduceerd, Dutch design van begin tot eind! 

Alpine gehoorbescherming is er voor iedereen die graag meer plezier wil halen uit de dingen die je graag doet zonder daarbij gehinderd te worden door schadelijk of storend geluid. 

De oordoppen en oorkappen

Materiaal en certificering
De oordoppen zijn gemaakt van comfortabel speciaal AlpineThermoShape™ materiaal en voorzien van een demping door de AlpineAcousticFilters™. Alle Alpine gehoorbeschermers zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit houdt in dat de oordoppen en oorkappen voldoen aan alle wettelijke eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Gehoorbescherming voor kinderen
Voor kinderen en baby's heeft Alpine speciale oordoppen en oorkappen ontwikkeld. Een kinderoor is nog gevoeliger voor (extreme) geluiden dan de oren van volwassenen. Kinderen met een hoge gevoeligheid voor geluid hebben vaak last van concentratiestoornissen en kunnen daardoor chronisch vermoeid raken. Gehoorbescherming kan een goede oplossing zijn voor deze kinderen. Bekijk alle oorkappen in de webshop >  

Alpine Hearing Protection in jouw winkel 

Bekijken en bestellen
Het hele assortiment Alpine oordoppen staat in onze webshop, de oordoppen zijn per verpakking van 6 stuks te bestellen. Voor meer aandacht voor gehoorbescherming in jouw winkel zijn er twee verschillende toonbankdisplays beschikbaar (18 stuks en 24 stuks). Deze kun je naar wens aanvullen.  

De oorkappen voor baby's en kinderen zijn per twee stuks te bestellen. De Baby Muffy en de Muffy zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. 

Marketingmateriaal en campagnes
We geloven dat een goede zichtbaarheid van dit merk heel belangrijk is om meer aandacht te vragen voor het belang van gehoorbescherming. Al ons marketingmateriaal is vrij te gebruiken. Je kunt hieronder het materiaal downloaden door op de afbeelding te klikken. 

Alpine oordoppen

Alpine red Hearing Protection black.jpg

Alpine PartyPlug with picture festival.jpg Link afbeelding Alpinekopie.jpg Alpine surfsafe Joris van Essen 638.jpg Alpine surfsafe Joris van Essen 126.jpg

Alpine PartyPlug Pro Natural packshot.jpg Alpine PartyPlug Black ear.jpg Alpine PartyPlug technische eigenschappen.jpg

Alpine PartyPlug Miniboxx.jpg 

Muffy baby en kinder oorkappen

  Alpine-Muffy-Baby-pink-&-blue.jpg Alpine-Muffy-Baby-pink_V2_Achtergrond (1).jpg Alpine Muffy Baby blue 2.jpg

Alpine Muffy Baby pink 2_Achtergrond (1).jpg   Alpine Muffy Baby pink unpacked (1).jpg Alpine-Muffy_Range_v2.jpg

Alpine Muffy.jpg Alpine Muffy White with child.jpg Alpine Muffy Pink with child.jpg Alpine Muffy Blue with child.jpg

Meer informatie?
Heb je meer informatie nodig of wil je graag ondersteuning in jouw Alpine communicatie, neem dan contact met ons op. Meld je ook aan op onze nieuwsbrief, dan ontvang je wekelijks nieuwtjes en informatie automatisch in je mailbox. 

Wist je dat we ook blogs schrijven? Je mag de blogs gratis gebruiken voor je marketing, bijvoorbeeld op je website of in je nieuwsbrief.

Bekijk alle Alpine Hearing Protection in de webshop

Alpine Hearing Protection

Top