De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplusbelgium.be

Menu

Nieuw! Biodrop: de beste verlichting bij droge ogen

biodrop MD.pngmaandag 22 maart 2021

Veel mensen hebben er last van: droge ogen. Droge ogen geven een ontzettend vervelend branderig of stekend gevoel en veroorzaken veel ongemak.

Droge ogen ontstaan wanneer er onvoldoende traanvocht wordt aangemaakt of wanneer het traanvocht niet de juiste samenstelling heeft (te weinig lipiden waardoor de traanfilm te snel verdampt).

Oorzaken kunnen onder andere zijn: ouderdom, de overgang, een operatie, allergie of medicijn gebruik. Maar ook sigarettenrook, luchtvervuiling, fel licht, het dragen van contactlenzen en het gebruik van airconditioning kunnen zorgen voor droge ogen. 

Biodrop vloeistoffen zijn nieuw in ons assortiment, ze geven verlichting bij droge ogen en helpen traanvocht te stabiliseren. Er zijn drie varianten: Biodrop MD, Biodrop MD plus en en Biodrop spray. Voor alle varianten geldt dat ze geschikt zijn voor gevoelige ogen en geen conserveermiddelen en materialen van dierlijke oorsprong bevatten. Biodrop vloeistoffen worden ontwikkeld en geproduceerd in Finland.

Shop Biodrop >

« Terug

Top