De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplusbelgium.be

Menu

Zwembrillen display en marketingmateriaal

E_Acc_1_17.jpgdinsdag 22 juni 2021

Dat een zonnebril nodig is om je ogen te beschermen tegen schadelijke uv-straling, is bij je klanten wel bekend. Maar het belang van een goede zwembril (op sterkte) wordt helaas nog vaak onderschat!

Lees onze blog met drie redenen waarom een zwembril onmisbaar is voor een duik in het zwembad of de zee! Deel de blog en het bijbehorende marketingmateriaal op je website, social media of nieuwsbrief en vertel waarom ze bij jou moeten zijn voor een kwaliteitszwembril (op sterkte)!

Bekijk de blog en het marketingmateriaal >

Promoot je zwembrillen (op sterkte)

Wil je ook zwembrillen (op sterkte) aanbieden? Start nu met onze handige display inclusief twee zwembrillen (één voor kinderen en één voor volwassenen)!

Deze zwembrillen dienen als voorbeeld, als je een zwembril op de juiste sterkte voor je klant wil bestellen, doe je dat eenvoudig via deze webshop. Je bestelt dan een bouwpakket zwembril in volwassen- of kindermodel en bestelt de correctieglazen in de juiste sterkte er apart bij. 

Het display kun je nu extra voordelig voor €23,50 aanschaffen als promotie voor in je winkel. De zwembrillen bestel je vervolgens eenvoudig op de juiste sterkte voor je klant. Voor 16:30 besteld, is de volgende dag in huis (op werkdagen).

Bekijk het display >

highlightsbanner zwembrillen

« Terug

Top