De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Gehoorbescherming

natalya-zaritskaya-SIOdjcYotms-unsplash.jpg

Klaar voor de vakantie? Vergeet je oordoppen niet!

Ben je al helemaal klaar voor de vakantieperiode! Vergeet je je oordoppen niet? Ook tijdens de vakantie bieden oordoppen de nodige bescherming voor je gehoor. Denk aan oordoppen tijdens de vlucht, zodat je geen last hebt van die vervelende druk op je oren gedurende de vliegtuig. Of tijdens het slapen op de camping, zodat je geen last het van lawaai om je tent. Misschien bezoek je wel een openlucht concert, dan zijn oordoppen onmisbaar om gehoorbeschadiging te voorkomen. 

Spetter, pieter, pater…

Lekker in het water! Alhoewel, veel volwassenen en kinderen hebben na het zwemmen, douchen of watersporten last van water in de oren. Dit kan pijnlijk zijn en bovendien is het de dagen daarna lastiger om goed te horen, omdat je oren verstopt zitten. Met zwemoordopjes voorkom je water in de oren. En niet onbelangrijk: je vermindert het risico op ontstekingen!

Meezingen met de muziek 

Tijdens muziekevenementen zijn oordoppen de beste oplossing om gehoorschade te voorkomen! In de praktijk gebeurt dit nog te weinig, want maar liefst 60 procent draagt nooit oordoppen. Uit het onderzoek van Alpine gehoorbescherming kwamen drie opvallende misvattingen over gehoorbescherming naar voren, die deze tegenstrijdige uitkomsten kunnen verklaren. Zo wordt gedacht dat het draagcomfort van muziekoordoppen onvoldoende is (35 procent), gaven respondenten aan bang te zijn met oordoppen geen gesprekken te kunnen voeren (20 procent) en niet meer te kunnen genieten van de muziek (19 procent).

Laat de hedendaagse filteroordop nou net met al deze ongemakken afrekenen! Met ouderwetse schuimoordoppen beleef je inderdaad weinig plezier aan de muziek maar met oordoppen met een muziekfilter is dit een heel ander verhaal. Hiermee ben je goed beschermd, blijft de muziekkwaliteit gewaarborgd en zijn gesprekken prima hoorbaar. 

Alpine gehoorbescherming

Alle Alpine oordoppen zijn gemaakt van zeer zacht thermoplastisch materiaal. Dit materiaal is hypoallergeen, waardoor het geen irritaties veroorzaakt aan de huid. Ook het filter zijn van dit zachte en flexibele materiaal gemaakt. Door de warmte van het lichaam vormt de oordop zich naar je oor. Door dit thermoplastische materiaal kun je de oordoppen de hele dag/nacht dragen zonder irritatie. 

De filteroordoppen van Alpine gaan ruim honderd keer mee. Je hebt er dus ook nog plezier van na je vakantie. En je zult zien: waarschijnlijk heb je ze vaker nodig dan gedacht. Een bezoekje aan de kroeg, concert, festival, optocht of evenement, ook na je vakantie zijn deze oordoppen reuze handig. 

Facebook afbeeldingen

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Facebook. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken. 

Facebook_vakantie4 Facebook_bericht1

Facebook_vakantie1 (2) Facebook_vakantie_2 (1)

Facebook_vakantie5 Facebook_vakantie6

Instagram afbeeldingen

Deze afbeeldingen zijn precies op maat voor Instagram. Klik op de afbeelding om deze te downloaden, je kunt ze vrij gebruiken. 

Instagrambericht 4 Instagram_vakantie3

Instagram_vakantie2 (1) Instagram_Vakantie (2)

Instagram_bericht4 INstagram_bericht 6

<< blog overzicht

Top