De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Hier kun je op rekenen

Passie voor Optiek.

Onze vakmensen hebben liefde voor optiek, en dat merk je! Daarom kiezen we altijd voor kwaliteit en weten we alles over onze artikelen en hoe je deze gebruikt. Zodat we samen jouw klant laten ervaren waarom de opticien het verschil maakt.

Hier kun je bij ons op rekenen

  • Groot assortiment, snelle levering en altijd gratis verzending in Nederland en Belgie. 
  • Wij hebben de meeste producten in ons assortiment ruim op voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis. 
  • Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. We selecteren onze fabrikanten met zorg en werken al jaren samen met de beste producenten. We doen geen concessies aan kwaliteit en veiligheid. Daarbij hanteren wij reële prijzen.
  • Wij staan je op een vriendelijke manier te woord en denken met je mee. We hebben de productkennis in huis om op je vragen een snel en goed antwoord te geven. Onze vakmensen zijn trots op hun product en dat merk je!
  • Wij hebben oog voor mens en natuur. We kiezen alleen voor fabrikanten die oog hebben voor onze omgeving. We eisen bijvoorbeeld van onze leveranciers en partners dat ze verantwoord omgaan met chemische stoffen (REACH-proof) en dat ze produceren onder correcte arbeidsomstandigheden.
  • We investeren in nieuwe technieken, verbeterde productiemethoden en innovatieve producten. Op die manier kun je je klanten voorzien van de nieuwste producten en beste innovaties.
Top