De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Service en FAQ

Bereikt een product u niet zoals u het had verwacht? Niet goed, nieuw product of geld terug! Ook dat hoort bij de service van Optiplus. Neem contact met ons op wanneer u ontevreden bent met het door u aangeschafte product en we bieden u een passende oplossing aan.

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden in pdf.

FAQ

Hoe bestel ik online bij Optiplus?

Om via de website te bestellen, moet u klant zijn of klant worden van Optiplus. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord van de oude webshop. Bent u een nieuwe klant? Dan kunt u zich hier aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u een e-mail met een tijdelijk wachtwoord. Dit wachtwoord kunt u vervolgens wijzigen in uw profiel.

Na uw bestelling in de webshop, ontvangt u een e-mail met een bevestiging van uw bestelling.

Hoe vind ik het artikel dat ik zoek?


U kunt op verschillende manieren het product vinden dat u zoekt:

1. Via het webshopmenu links. U kunt klikken op een hoofdcategorie (bijvoorbeeld 'gereedschap'), vervolgens op een subcategorie (bijvoorbeeld 'tangen') en vervolgens op een subsubcategorie (bijvoorbeeld 'inklinatietangen').

2. Door het webshopmenu links uit te klappen. Als u met u muis op een hoofdcategorie gaat staan, klapt het menu uit en kunt u direct een (sub)subcategorie kiezen.

3. Via het zoekveld boven het webshopmenu. U kunt hier de artikelcode invoeren of de naam van het artikel.

Bij een aantal artikelen kunt u gebruik maken van filters, deze staan onder het webshopmenu. Als u veel zoekresultaten heeft, is het handig om hier uw keuze te verfijnen. Bijvoorbeeld: u zoekt een siliconenklikpad van 10mm. U gaat dan met de muis over 'onderdelen' in het webshopmenu. In het uitgeklapte menu kiest u 'Pads'. U krijgt dan erg veel pads te zien. Om de pad te vinden die u zoekt, kunt u de filters aanvinken onder het webshopmenu. U kiest dan bij 'materiaal pad' siliconen, bij 'bevestiging pad' klik en bij 'maat pad' 10mm.

Wat zijn de verzendkosten?

Optiplus rekent geen verzendkosten door op bestellingen via de webshop wanneer verzonden wordt in Nederland of België.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

80% van onze producten zijn uit voorraad leverbaar, als je deze voor 16:30 bestelt, worden ze nog dezelfde dag verzonden. Je bestelling wordt vanaf een minimum aankoopbedrag van € 25,00 excl. BTW standaard per pakketservice verzonden (gratis (enkel voor BE & NL)).

Het lukt mij niet om in te loggen

Indien u uw correcte wachtwoord bent vergeten, kunt u op de inlogpagina een nieuw wachtwoord aanvragen. Wanneer dit niet het geval is, of wanneer u uw gebruikersnaam bent vergeten, neem hiervoor telefonisch contact met ons op: +32 (0)15 79 50 30.

Top