De groothandel voor de opticien Gratis verzending binnen Nederland en Belgie Contact: +32 (0)15 79 50 30 / info@optiplus.nl

Menu

Wie zijn wij

Optiplus bestaat al 25 jaar in Nederland, sinds 2013 zijn we ook in België actief als dé groothandel voor opticiens op het gebied van gereedschap, onderdelen, kinderbrillen, sportbrillen, zonneclips, leesbrillen en accessoires. Ons Belgische team is klein: Ivo bezoekt zowel Vlaamse als Waalse klanten en laat je onze producten zien. Als je ons belt, krijg je iemand van ons Nederlandse team aan de telefoon, zij helpen je heel graag verder! 

Ons Belgische team

 • Kees Rozema

  CEO
  k.rozema@optiplus.nl
  Kees is 25 jaar geleden Optiplus gestart en staat nog steeds aan het hoofd van de organisatie. Hij heeft passie voor optiek en is altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve producten voor onze klanten.
 • Ivo Dirkx

  Verkoop buitendienst Belgie
  i.dirkx@optiplusbelgium.be
  Ivo bezoekt onze Belgische klanten. Wil je graag een montuur in het echt bekijken of meer informatie over onze producten? Maak dan gerust een afspraak met Ivo, hij komt graag naar je toe!

Ons Nederlandse Team

 • Team Verzending

  Magazijn medewerkers
  Jack, Paula en Arjan zorgen ervoor dat je bestelling wordt ingepakt en verzonden. Elke dag verlaten honderden pakketten ons magazijn, dit team zorgt ervoor dat ze bij jou terecht komen!
 • Edechiena Huizingh

  Administratie
  Edechiena verzorgt alle financiele en administratieve werkzaamheden. Daarnaast neemt ze ook regelmatig de telefoon op om je bestelling op te nemen.
 • Harke Houtman

  Verkoop binnendienst
  Je krijgt meestal Harke aan de telefoon als je ons belt. Hij weet werkelijk alles over onze producten: hij kent ieder schroefje en padje uit zijn hoofd!
 • Jacco Valenteijn

  Buitendienst Nederland
  Jacco bezoekt onze Nederlandse klanten. Hiernaast bezoekt hij opticiens voor winkelinrichting en reparaties aan apparaten.
 • Team marketing

  Marketing medewerkers
  Robin en Marieke zorgen ervoor dat de webshop up-to-date is. Daarnaast maken ze brochures, marketingmateriaal en verzorgen ze de online marketing.
Top